Mikkelin elokuvateatterit - Elokuvat

 
Mikkelin Elokuvateattereiden verkkopalvelujen tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Mika Luukkonen Oy (jäljempänä ”Mikkelin Elokuvateatterit” tai ”me”) kerää, tallentaa ja käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjänä Mikkelin Elokuvateattereiden verkkosivuston ja siihen liittyvien palvelujen tarjoamiseksi (jäljempänä myös ”palvelut”). Mikkelin Elokuvateatterit on sitoutunut toiminnassaan noudattamaan soveltuvaa lainsäädäntöä. Tämä tietosuojaseloste kuvaa henkilötietojen käsittelyä koskevat käytäntömme. Mikkelin Elokuvateatterit kerää, tallentaa ja muutoin käsittelee henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen ja erillisten rekistereiden rekisteriselosteiden mukaisesti.

Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi. Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta ja turvallisuutta. Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on asiakassuhde tai muu asiallinen yhteys taikka rekisteröidyn suostumus.

Älä käytä Mikkelin Elokuvateattereiden verkkosivuja tai -palveluja, jos et hyväksy tätä tietosuojaselostetta.

2. Mitä henkilötietoja keräämme?

Voimme kerätä henkilötietojasi kun asioit Mikkelin Elokuvateattereiden verkkosivuilla, esimerkiksi IP-osoitteen, selailun ajankohdan, miltä verkkosivuilta olet tulossa, mille verkkosivuille siirryt seuraavaksi, mitä linkkejä klikkaat ja mitä muita sisältöjä olet katsonut, miten kauan istunto kestää, selaimesi tyypin, ja muut vastaavat tiedot. Voimme käsitellä myös verkkosivuanalytiikan avulla johdettua tai profiloitua tietoa.

Käsittelemme tietoja, jotka itse annat esimerkiksi asiakaspalautteen kautta. Käsittelemme myös tuotteita ja palveluja ostettaessa annettuja tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Jos käytät verkkokauppaa, käsittelemme ostotapahtumaan liittyviä tietoja, kuten tietoja asiakkuustyypistä, ostoistasi, latauksistasi sekä meille antamistasi tiedoista. Lisäksi käsittelemme tuotteiden ja palveluiden toimitustietoja, tietoja yhteydenotoistasi meihin, ja muita vastaavia Mikkelin Elokuvateattereiden ja asiakkaan kanssakäymistä kuvaavia tietoja. Asiakkuuteen liittyvän tietojen käsittelyn osalta lisätietoja löytyy Mikkelin Elokuvateattereiden verkkopalveluiden henkilörekisterin rekisteriselosteesta.

Mikkelin Elokuvateattereiden tuotteet ja palvelut on tyypillisesti tarkoitettu kaikille yleisöille. Mikkelin Elokuvateatterit ei kuitenkaan tietoisesti kerää henkilötietoja alle 15-vuotiaista lapsista ilman heidän vanhempiensa tai huoltajiensa suostumusta.

3. Miksi käsittelemme henkilötietoja?

Käsittelemme henkilötietojasi vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin. Voimme käsitellä henkilötietojasi tekemiesi varausten ja ostojen hallinnointiin sekä muiden vastaavien velvoitteiden täyttämiseen.

Mikkelin Elokuvateattereiden verkkokaupan käyttäminen edellyttää asiakasprofiiliin luomista. Lisätietoja asiakasprofiiliisi liittyvästä henkilötietojen käsittelystä saat Mikkelin Elokuvateattereiden verkkopalveluiden henkilörekisterin rekisteriselosteesta.

Voimme käsitellä henkilötietojasi Mikkelin Elokuvateattereiden tuotteiden, palveluiden sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen ja hallintaan ja käyttökokemusten kehittämiseksi. Lisäksi voimme käsitellä henkilötietojasi myös väärinkäytösten ehkäisyyn ja tutkintaan.

4. Asiakasviestintä ja markkinointi

Voimme käsitellä henkilötietojasi asiakaspalautteen vastaanottamiseen ja siihen vastaamiseen.

Vaikka kieltäisit suoramarkkinoinnin, voimme kuitenkin edelleen lähettää sinulle palveluitamme koskevia ilmoituksia, esimerkiksi informoida sinua palveluiden vika- ja häiriötilantilanteista ja ottaa sinuun yhteyttä tässä tarkoituksessa.

5. Luovutammeko tai siirrämmekö henkilötietoja?

Emme myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille lukuun ottamatta tässä tietosuojaselosteessa tai Mikkelin Elokuvateattereiden rekisteriselosteissa kuvattuja tilanteita. Voimme siirtää henkilötietojasi palveluntarjoajillemme.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi myös kulloinkin voimassa olevan lain tai pakottavan viranomaismääräyksen perusteella. Saatamme myös luovuttaa tai muutoin käsitellä henkilötietojasi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti puolustaaksemme Mikkelin Elokuvateattereiden oikeutettuja etuja.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi mahdolliselle ostajalle tai tämän neuvonantajalle yritysjärjestelyiden yhteydessä.

Tietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole edellä lueteltujen henkilötietojen käsittelyn tarkoituksien tai tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista, jolloin tietojen siirrossa noudatetaan henkilötietolainsäädännön vaatimuksia.

6. Mitä teemme suojataksemme henkilötietojasi?

Tuotamme ja suunnittelemme kaikki palvelumme tietosuoja ja tietoturva huomioiden. Tietokannat on suojattu palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla ulkoisia tietomurtoja vastaan. Huolehdimme asianmukaisesti tietoliikenneturvallisuudesta ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä riskeistä ottaen huomioon riskin todennäköisyys ja suojattavan tiedon luonne. Rajoitamme pääsyn henkilötietoja sisältäviin tietokantoihin ainoastaan valtuutetuille henkilöille, joilla on oikeutettu tarve käsitellä kyseessä olevia henkilötietoja.

Palvelumme voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille tai palveluihin, joihin soveltuvat niiden omat tietosuojakäytännöt. Suosittelemme, että tutustut tällaisten kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöihin huolellisesti erikseen. Mikkelin Elokuvateatterit ei vastaa tällaisten kolmansien osapuolien tietosuojakäytännöistä tai henkilötietojen käsittelystä.

7. Evästeet ja sijaintitiedot

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka voidaan toimittaa käyttäjän päätelaitteelle palvelun välityksellä. Evästeitä käytetään esimerkiksi verkkopalvelumme toiminnallisuuksien mahdollistamiseksi, kuten kirjautumisen ja verkkokaupan ostoskoriominaisuuden toteuttamiseksi.

Evästeiden avulla keräämme tietoja mm. kävijöiden käyttämistä päätelaitteista ja käyttäytymisestä palvelussa, kuten tietoja siitä, miltä sivulta käyttäjä on saapunut palveluun, mitä selainta käyttäjä käyttää tai milloin ja mitä palvelun osiota käyttäjä on selannut. Näitä tietoja käytetään esimerkiksi verkkopalvelumme käyttömukavuuden kehittämiseen ja kävijädatan analysoimiseen.

Kolmannet osapuolet voivat luvallamme asettaa evästeitä verkkosivuillemme toimittaakseen meille tietoja tai yksilöidyn käyttökokemuksen tarjoamiseksi (Google Analytics, AddThis).

Sinulla on mahdollisuus koska tahansa estää evästeiden käyttö kokonaan tai osittain muuttamalla selaimesi asetuksia. Voit halutessasi myös poistaa aiemmin tallentuneet evästeet. Huomaathan, että evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa verkkosivujemme ja palvelujemme niiden osien tai toimintojen käyttämiseen tai jopa estää ne kokonaan.

8. Tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus

Sinulla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä tietoja olemme sinusta keränneet. Tarkastuspyyntö tulee osoittaa henkilökohtaisesti tai kirjallisesti ja allekirjoitettuna tämän tietosuojaselosteen lopussa mainitulle taholle.

Pyrimme kohtuullisin keinoin päivittämään vanhentuneita henkilötietoja ja poistamaan tarpeettomia henkilötietoja. Voit osin itse hallinnoida henkilötietojasi palveluissamme. Kehotamme asiakkaitamme tarkistamaan henkilötietonsa aika ajoin mahdollisuuksien mukaan, sillä muutoksista ilmoittaminen on asiakkaan vastuulla.

Sinulla on oikeus lain sallimissa puitteissa vaatia virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon korjaamista tai poistamista.

9. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Mikkelin Elokuvateatterit voi ajoittain tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen.

Selostetta on päivitetty viimeksi: 13.04.2018

10. Yhteydenotot

Yksityisyydensuojaan liittyvissä asioissa voit myös ottaa meihin yhteyttä:

Mika Luukkonen Oy
0973770-3
Soikkalantie 18
52510 HIETANEN

Puhelin: 050 5531 400

Rekisteriasiat:

Sähköposti: mika.luukkonen[a]leffabuumi.fi

 
Henkilötietolain (523 /99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Mika Luukkonen Oy (”Mikkelin Elokuvateatterit”)
0973770-3
Soikkalantie 18
52510 HIETANEN

Sähköposti: mika.luukkonen[a]leffabuumi.fi

2. Rekisterin nimi

Mikkelin Elokuvateattereiden verkkosivujen varausjärjestelmän ja verkkokaupan henkilörekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilörekisterin tietoja voidaan käyttää Mikkelin Elokuvateattereiden palvelujen tuottamiseen, tilattujen tuotteiden toimittamiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitoon sekä laskutukseen.

4. Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisterissä voidaan käsitellä seuraavia henkilötietoja ja niiden muutostietoja:

  • Nimi
  • Yhteystiedot, kuten puhelinnumero, sähköpostiosoite ja kotiosoite
  • Ikä/syntymäaika
  • Asiakkuuden kieli
  • Sähköpostiosoite
  • Asiakkuuden ja/tai asiallisen yhteyden alkamis- ja päättymisajankohta sekä -tapa
  • Asiakkuuden ja muun asiallisen yhteyden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot (esim. käyttäjätunnus ja salasana rekisterinpitäjän sähköisiin palveluihin, tilaus- ja ostokäyttäytymistiedot, palautteet, reklamaatiot)
  • Käyttäjätunnus ja salasana
  • Tilaus- ja ostokäyttäytymistiedot
  • Laskutus- ja perintätiedot
  • Asiakkaan antamat asiakaspalautetiedot
  • Sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot, rekisteröidyn selaimen rekisterinpitäjän palvelimelle lähettämät tekniset tiedot (esim. IP-osoite, selain, selainversio, sivu, jolta rekisteröity on siirtynyt sivuillemme) sekä rekisteröidyn selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot, mikäli evästeisiin liitetään henkilötietoja

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja kerätään vain rekisteröidyltä itseltään.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto

Tietoja voidaan luovuttaa toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä, voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla tavalla.

Tietoja voidaan siirtää Mikkelin Elokuvateattereiden valikoimille yhteistyökumppaneille, jotka käsittelevät tietoja Mikkelin Elokuvateattereiden lukuun osapuolten välisen yhteistyösopimuksen perusteella. Tällöin tietojen käsittelijällä ei ole oikeutta käsitellä siirrettyjä tietoja omaan lukuunsa omissa henkilörekistereissään.

Tietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole edellä lueteltujen henkilötietojen käsittelyn tarkoituksien tai tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista, jolloin tietojen siirrossa noudatetaan henkilötietolainsäädännön vaatimuksia.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriin liittyvät tietokannat on suojattu palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla ulkoisia tietomurtoja vastaan. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa, joihin asiattomilta on pääsy kielletty. Ainoastaan yksilöidyillä Mikkelin Elokuvateattereiden nimeämillä henkilöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin. Tietoja käsittelevät henkilöt eivät saa ilmaista näitä tietoja sivulliselle työsuhteen aikana eivätkä sen päättymisen jälkeen.

8. Tarkastus- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee osoittaa henkilökohtaisesti tai kirjallisesti ja allekirjoitettuna henkilörekisterin yhteyshenkilölle.

Mikkelin Elokuvateatterit oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä henkilörekisterin yhteyshenkilöön tiedon korjaamiseksi.