LAHJA-, SARJA- JA YRITYSLIPUT

Lahjaliput á 11€, Sarjalippu 38€ (sis. 4 käyntiä)

Lippujen voimassaoloaikaa ei ole rajoitettu ja ne käyvät sekä Ritzissä että Kinolinnassa.

Myynti

Elokuvateattereiden lippukassat sekä lahja- ja sarjaliput myös kauppakeskus Stellassa S-Stella kioskista ja ulkoiluliike Patikasta, Savilahdenkatu 10, 50100 Mikkeli. (Patikassa maksu vain käteisellä rahalla). Myös esim. lahjaksi ostaminen toiselta paikkakunnalta käsin onnistuu verkkokauppamme kautta.


Lahja-, sarja- ja yritysliput Tuntematon sotilas näytöksiin

Tuntematon sotilas on elokuvan keston vuoksi poikkeushinnoiteltu elokuva. Käytettäessä em. lippuja Tuntematon sotilas näytöksiin, tulee lippuihin 2,00€-5,00€ suuruinen lisämaksu riippuen lipun arvosta.

Yritysliput

Yritysliput myydään min. 10kpl erissä, kysy tarjous:
Petra Luukkonen
petra.luukkonen[at]leffabuumi.fi
050 5733 355

KASSAT AVOINNA

Teattereiden kassat avataan noin 30 minuuttia ennen ensimmäisen näytöksen alkua. Näytösten aikana kassat ovat auki vaihtelevasti.

Otamme vastaan varauksia puhelimitse (kassat) ja verkkopalvelumme kautta.

Näytöksiin voi ostaa lippuja noin viikkoa etukäteen. Lippuja kaikkiin Mikkelin elokuvateattereiden näytöksiin myydään sekä Kinolinnasta että Ritzistä.

Maksutapoina hyväksymme käteisen ja yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi seuraavat palvelusetelit: Smartum, Virike, Sporttipassi, Tyky sekä Mind&Body. Verotusedun ohjeiden mukaisesti näillä palveluseteleillä ja -maksutavoilla voi ostaa ainoastaan henkilökohtaisen näytöslipun tai sarjalipun.


3D-ELOKUVAT

Käytettäessä yritys-, lahja- tai sarjalippua
3D-elokuviin, jää asiakkaalle maksettavaksi 3D-lisä 2€. Uusista sarjalipuista (36€) ei peritä lisämaksua vaan ne käyvät sellaisenaan kaikkiin elokuviin.

YRITYSMYYNTI

Yritys- ja yksityistilaisuudet

Elokuvailta yrityksen henkilöstön kesken? Oli sitten kyseessä kokous, seminaari tai virkistyspäivä, niin räätälöimme juuri Teille parhaiten sopivan tilaisuuden!

Vuokraamme tiloja myös pelkästään kokouskäyttöön. Yritysmyyntiä, tilausnäytöksiä ja tilojen vuokrausta koskevissa kysymyksissä auttaa Petra Luukkonen,
petra.luukkonen[at]leffabuumi.fi
050 5733 355

Muissa asioissa auttaa:

Mika Luukkonen
mika.luukkonen[a]leffabuumi.fi
050 5531 400


Valkokangasmainonta

Haluaisitko yrityksesi tunnuksen tai mainoksen paikkaan, jossa se takuulla huomataan? Valkokangasmainonta todistetusti toimii ja on erittäin kustannustehokas.

Annamme mielellämme lisätietoa ja autamme löytämään juuri Teille oikean kohderyhmän. Kysy tarjous!

Lisätiedot ja tiedustelut:

Joni Kyhyräinen
joni.kyhyrainen[a]leffabuumi.fi
044 5321 384