LAHJA-, SARJA- JA YRITYSLIPUT, LAHJAKORTTI

Lahjaliput á 11€, Sarjalippu 38€ (sis. 4 käyntiä), Lahjakortti 15€

Sarjalipun ja lahjakortin voimassaoloaika on yksi vuosi myyntipäivästä. Liput ja lahjakortit käyvät Mikkelissä Ritzissä ja Kinolinnassa sekä Puumalassa Kino Saimaassa.

Myynti

Elokuvateattereiden lippukassat sekä lahja- ja sarjaliput myös kauppakeskus Stellassa S-Stella kioskista. Myös esim. lahjaksi ostaminen toiselta paikkakunnalta käsin onnistuu verkkokauppamme kautta.


Yritysliput

Yritysliput myydään min. 10kpl erissä, kysy tarjous:
Petra Luukkonen
petra.luukkonen[at]leffabuumi.fi
050 5733 355

KASSAT AVOINNA

Teattereiden kassat avataan noin 30 minuuttia ennen ensimmäisen näytöksen alkua. Näytösten aikana kassat ovat auki vaihtelevasti.

Otamme vastaan varauksia puhelimitse (kassat) ja verkkopalvelumme kautta.

Näytöksiin voi ostaa lippuja noin viikkoa etukäteen. Lippuja kaikkiin Mikkelin elokuvateattereiden näytöksiin myydään sekä Kinolinnasta että Ritzistä.

Maksutapoina hyväksymme käteisen ja yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi seuraavat palvelusetelit: Smartum, Virike, Sporttipassi, Tyky sekä Mind&Body. Verotusedun ohjeiden mukaisesti näillä palveluseteleillä ja -maksutavoilla voi ostaa ainoastaan henkilökohtaisen näytöslipun tai sarjalipun.


3D-ELOKUVAT ja ATMOS-ELOKUVAT

Käytettäessä yritys- tai lahjalippua 3D-elokuviin, jää asiakkaalle maksettavaksi 3D-lisä 2€.

Käytettäessä yritys- tai lahjalippua elokuviin, joissa on käytössä Dolby Atmos® -äänijärjestelmä, jää asiakkaalle maksettavaksi ATMOS-lisä 2€.

Jos 3D-elokuvassa on käytössä Dolby Atmos® -äänijärjestelmä, veloitamme vain 3D-lisän 2€ - ei siis molempia lisämaksuja samaan aikaan.

Sarjalipuista ei peritä lisämaksua vaan ne käyvät sellaisenaan kaikkiin elokuviin.

YRITYSMYYNTI

Yritys- ja yksityistilaisuudet

Elokuvailta yrityksen henkilöstön kesken? Oli sitten kyseessä kokous, seminaari tai virkistyspäivä, niin räätälöimme juuri Teille parhaiten sopivan tilaisuuden!

Vuokraamme tiloja myös pelkästään kokouskäyttöön. Yritysmyyntiä, tilausnäytöksiä ja tilojen vuokrausta koskevissa kysymyksissä auttaa Petra Luukkonen,
petra.luukkonen[at]leffabuumi.fi
050 5733 355

Muissa asioissa auttaa:

Mika Luukkonen
mika.luukkonen[a]leffabuumi.fi
050 5531 400


Valkokangasmainonta

Haluaisitko yrityksesi tunnuksen tai mainoksen paikkaan, jossa se takuulla huomataan? Valkokangasmainonta todistetusti toimii ja on erittäin kustannustehokas.

Annamme mielellämme lisätietoa ja autamme löytämään juuri Teille oikean kohderyhmän. Kysy tarjous!

Lisätiedot ja tiedustelut:

Joni Kyhyräinen
joni.kyhyrainen[a]leffabuumi.fi
044 5321 384

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi.
Tutustu verkkopalvelumme tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen.